KALABAK ORTAOKULU

Vizyon: OKULUMUZUN VİZYONU Öğrencilerimizin eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak; ilgi, istek, yetenek ve yaşlarına uygun becerileri kazandırarak, toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: OKULUMUZUN MİSYONU Çağdaş ve demokratik toplumun gerektirdiği, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, temel yaşam becerilerini günlük hayata aktarabilen, girişimci, yeniliklere açık, özgüveni tam, toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuzda 2015 yılından beri düzenli olarak Tübitak 4006 Bilim Fuarları düzenlenmektedir. Bunun yanı sıra Erkek futbol takımı, Kız voleybol takımı ve masa tenisi takımlarmız bulunmakta il ve ilçe geneli turnuvalara katılım sağlanmaktadır.

Saatler: BAŞLAMA SAATİ: 09:00 BİTİŞ SAATİ : 15:20
Servis Bilgisi: SERVİS YOK
Sportif Etkinlikler: Futbol, Voleybol, Masa Tenisi, Hentbol, Basketbol
Bilimsel Etkinlikler: 4006 Bilim Fuarları düzenli olarak yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları: E-Twinning Projelerine yoğun katılım olmaktadır. GPDP 2019-1 Projesi

Telefon - Okul 02664481313

WEB - https://havrankalabakortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KALABAK MAHALLESİ HAVRAN/BALIKESİR

Yerleşim Yeri - KALABAK MAHALLESİ

Adres - KALABAK MAHALLESİ HAVRAN/BALIKESİR

Ulaşım KÖY MİNİBÜSÜ (BELİRLİ SAATLERDE) VE ÖZEL ARABA

İl/İlçe Merkezine Uzaklık BALIKESİR İL MERKEZİNE 84 KM. HAVRAN İLÇE MERKEZİNE 5 KM.